emmaalidman.blogg.se

Bärettar om mina kompisar!

Kategori: Allmänt

Hej nu tänkte jag fortsätta och beskriva personer. Matilda Ö ; Du är en jätte bra kompis, Snäll, söt, fin och bra på att rida. Du och jag har vart kompisar sen vi började rida tillsammans. Och alla våra lördagar har alltid vart bra hoppas det håller. Hoppas vi ses snart. SAKNAR DIG!
Elin L;Du är jätttteeee bra kompis, Söt, snälla, rolig, bäst, bra på att rida, fin. Du och jag har träffas via grällsta och nu så har vi vart kompisar i 2 år snart och jag hoppas vi alltid kommer att vara vänner. Hoppas vi ses snart. SAKNAR DIG!
Lelle; Du är As snäll, Rolig, Snäll, söt, bra kompis. Du och jag har vart kompisar sen vi börja på barkaröskolan. Och vi har minen i från när vi var på kalss hos dig och bada i din nya pool det var as roligt. hoppas vi ses snart. SAKNAR DIG!
Agnes; Du har bra smak för färg,snäll, Fin, Söt, rolig, bra på att rida, bra på att göra texter till låtar. Vi träffades i år på grällsta och vi pratade inte så mycket men i slutet av veckan så börja vi prata lite och nu så när vi är hemma snackar vi jätte mycket. hoppas vi ses snart. SAKNAR DIG !
Nora; Du är snäll, Söt, fin, rolig, bra på att rida. Vi lärde känna varandra i år på grällsta och det var jätte kul. men vi snacka inte heller så mycket men i slutet så börja vi snacka mycket mer. Hoppas vi ses nästa år också. SAKNAR DIG!